Energie die niet stroomt,
heeft meer effect dan je denkt!

W
at zijn jouw antwoorden?...
Kom je over als Talking Head of Talking Heart? 

Ben je de regisseur van je leven en voelt het als leven of overleven?
Doe je mee aan de ratrace of bewandel je ontspannen je eigen pad?

Sta je open voor een Life Switch?

Dagelijks communiceren we...

... zowel bewust als onbewust... Weinig mensen zijn zich volledig bewust van hoe ze zich voelen en overkomen. Laat jij altijd zien en horen wat je voelt en bedoelt? Je bewust worden van jouw energie en inzicht krijgen in de synergie tussen wat je voelt, bedoelt en hoe je overkomt, is belangrijk voor je ontwikkeling.

Met de juiste inzichten en handvatten op het gebied van energie in beweging (= communicatie) kun je ontspannen en duidelijk overkomen, waarbij je dichtbij jezelf blijft in dialoog met anderen. Ook in je presentaties online en live.

De onderstaande programma's kunnen georganiseerd worden...

presenteer-voor-groepen

Verschillende Programma's

Pauline organiseert en geeft veel groepstrainingen, workshops en interactieve seminars in het bedrijfsleven. De volgende programma's kunnen hiervoor georganiseerd worden:

* Effectief communiceren & Optimaal jezelf
* Next level leadership & Boost your business

* Boeiend pitchen & Presenteren met impact
* Gooi het roer om & Innoveer jezelf
* Anders denken en doen

Omdat de programma's maatwerk zijn en alles ook in het Engels gegeven kan worden, is het handig wanneer je kijkt naar onderstaande mogelijkheden (In-House, Online of In-Company). Neem daarna contact op met Pauline, zodat je alles samen met haar kunt doornemen.

Neem contact op met Pauline

  Bekijk de drie mogelijkheden

Bekijk alle referenties van Pauline

presenteer-voor-groepen

In-company

Pauline geeft groepstrainingen, workshops en interactieve seminars, op het gebied van communicatie, presentatie, inspiratie, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Met als doel: energie laten stromen, zodat deelnemers optimaal zichzelf kunnen zijn en weer plezier, vertrouwen, veiligheid en veerkracht voelen.

Haar programma's zijn maatwerk en worden gegeven op een locatie naar wens.  Pauline werkt, indien nodig en afhankelijk van het programma nauw samen met één van haar Co-trainers.

Alle inzichten en tools die je kunt opdoen zijn in het dagelijks leven te gebruiken, zowel zakelijk als privé. Deelnemers leren geen trucs maar ervaren een beleving en ware Life-Switch.

Neem contact op met Pauline

Pauline's opdrachtgevers

Wat anderen over Pauline zeggen

Bespreek jouw training met Pauline