Wie ben ik?

'Ik heb me bij die vraag vaak afgevraagd... "Hoe bedoel je... wie bén ik?" Ik ben volgens mij van alles. En dat alles vertaalt zich in één woord, namelijk: energie. Ik deel daarom graag op deze pagina iets meer over mezelf, zodat je alvast een beetje kennis met me kunt maken en met wat ik voor jou, je team of organisatie kan betekenen.

Van jongs af aan stond ik open om veel te leren en me te ontwikkelen. Beter gezegd...
ont-wikkelen. Rond mijn 10e jaar voelde ik het belang van een lage ontspannen buikadem in rust tijdens zingen en spreken. Ik kwam erachter dat ik op nóg jongere leeftijd mijn ontspannen buikadem min of meer was kwijtgeraakt, door de opgestapelde gevoelens van spanning, onrust en onveiligheid... lees hieronder verder!

 Bekijk wat Pauline voor je kan betekenen

Wat anderen over Pauline zeggen

Voorbij de angsten

Door alles dat ik op mijn pad van liefdevol bewustzijn heb geleerd, breng ik trainees in contact met hun kernwaarden, talenten en met het waarom van het bestaan.


Ik werk met trainees o.a. aan veerkracht, vitaal leiderschap, effectieve communicatie, (zie verderop deze pagina op welke wijze), presenteren, storytelling en help ze voorbij hun angsten gaan. Ze leren zichzelf meer in het 'licht' te zetten en kunnen beter omgaan met situaties die spannend, confronterend, verdrietig en zelfs pijnlijk kunnen zijn.


Ik leer trainees hun energie te bewaken en in contact te blijven met hun grenzen, behoeften en deze op tijd aan te geven. Hiervoor krijgen trainees binnenkort mijn laatste boek 'VOEL' mee.

 Bekijk wat Pauline voor je kan betekenen

Ken je PienTV al?


Ga naar PienTV en neem eens een kijkje